Endelig svanger – Jeg regner med at få tillægs scanninger hos speciallæge klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn - http://xn--gynkolog-middelfart-nxb.dk/gynaekolog-klinik-middelfart-fyn, – måske gynækolog Niels Lund - http://xn--gynkolog-middelfart-nxb.dk/,

Jeg er med barn i maven men det har sandelig været en urolig proces, derfor har jeg planer om at komme ved en gynækolog klinik Fyn og få yderligere scanninger. Fra jeg og min mand smed p-pillerne gik der mere end to år hvor vi oplevede barnløshed, og den praktiserende læge var derfor lige begyndt at foreslå at visitere os til en speciallæge klinik Fyn til udredning. På daværende tidspunkt søgte jeg selv på ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på nettet og opdagede blandt andet gynækolog Niels Lund der har praksisklinik nær ved, i Middelfart hvor vi har hus.

Jeg blev med barn og alle grublerierne om ægløsninger og sædkvalitet forpassede en spontan abort. Jeg og manden forsøgte ikke at blive slået omkuld, men der var en periode, præget af bedrøvelse og sorg over den tabte baby, som Claus og jeg havde ventet så længe på.

Visitere til speciallæge klinik Fyn – f.eks. speciallæge Niels Lund

Her ni måneder senere er jeg så med bebs igen. Lægen synes, at en speciallæge klinik Fyn skal holde særligt øje på mig, så han henviser undertegnede direkte til en gynækolog klinik Fyn. Vi har selv tjekket lidt på Krak hvor vi igen har lagt mærke til bl. Andre speciallæge Niels Lund. Jeg ønsker at komme hos en speciallæge klinik som for eksempel speciallæge Niels Lund og få flere scanninger og blive fulgt, så vi kan få mere tryghed i forløbet, og fagfolk hjælper, skulle der opstår komplikationer endnu en gang. Jeg er sikre på at yderligere tryghed af sig selv kan være gavnligt.