En havetrampolin som min datter kan øve spring på

Jeg spenderede for nylig penge på en havetrampolin - http://www.je-bolegetoj.dk/info/havetrampolin.html, , der var en gave til min datter, grundet at hun havde fødselsdag. Hun går til springgymnastik, og hun har i lang tid gerne villet have en stor trampolin, og af den grund at hun plagede mig så længe, har jeg erhvervet den til hende som fødselsdagsgave. Hvad gør du ej for at glæde dine børn?

Der var trampoliner (http://www.je-bolegetoj.dk/pl/Trampoliner_8.aspx) i flere varierende størrelser, men jeg købte den største størrelse trampolin, som der var, så min datter kan springe på trampolinen. En havetrampolin, som den jeg anskaffede, er rigtig dyr, dog har jeg sparet op til min datters gave længe, og på grund af det havde jeg glædeligvis råd til at bruge penge på den. Dog måtte jeg give mere for at få en trampolin med sikkerhedsnet på, men det gjorde jeg gerne, så hun ikke vil falde ned og slå sig. Det er ubetænksomt at erhverve trampoliner uden sikkerhedsnet til især små børn, efter min mening. Utrolig lykkelig over at have fået en trampolin er min datter. Hun hopper foruden øver spring på den alle dage. Masser af veninder har hun derforuden haft på besøg, der har hoppet på den, og min datter og vennerne har det ganske skægt, når de hopper sammen. Jeg synes helt bestemt, at trampolinen er det hele værd, og jeg kan godt rekommandere en trampolin til andre mødre plus fædre, der har børn, som godt kunne tænke sig en trampolin i fødselsdagsgave.