En fortælling om teglsten, der ej modstod fugten

Konen samt jeg gik ikke så længe siden gennem et irriterende besvær med vores bolig. Familien & jeg selv var flyttet ind tre til 6 år tidligere, da det viste sig, at hustaget lækkede. Det var på trods af dette et smukt parcelhus som havde en luftig græsplæne samt flotte teglsten , http://www.tagprofferne.dk/dk/tagmuligheder/teglsten/, . De år, min familie samt jeg selv havde boet i huset, havde vi ej vedligeholdt taget, hvilket uheldigvis skulle udmunde i store problemer. Husets teglsten forvitrede, da de mennesker, som havde boet i boligen tidligere heller ikke havde givet husets teglsten den rigtige behandling. Det viste sig uheldigvis, at vandet fandt vej igennem vores teglsten, som konsekvens af nogle dage med slem sne. Der blev dog ikke tale om snavs oven på vores teglsten eller andre synlige problemer, som utrænede personer er i stand til at opdage.

En forhandler, som undersøgte vores teglsten i sømmene, fik vi straks ringet til. Pga. at de eksisterende tagsten trist nok var forældede, var vi nødsaget til at få fat i nye teglsten, blev hustruen & jeg selv informeret om.

Om vi kunne have et bedre udseende til vores tag, funderede vi i noget tid over, samt besluttede os for et praktisk ståltag , http://www.tagprofferne.dk/dk/tagmuligheder/staaltag/staaltag.htm, . Vi rådgav os hos adskillige respekterede forhandlere & valgte i sidste ende et sted, i hvem vi alle kunne godkende ståltagets udseende plus prisniveau. Min familie og jeg selv besidder i dag et optimalt ståltag, der skal beskytte huset i lang tid endnu, fordi vores tag blev repareret plus husets teglsten var ombyttet med ståltag.