En energimåler kan udelukkende fremme dit varmeregnskab dersom du er klar over hvordan man foretager en fejlfri aflæsning

En mere avanceret energimåler inde i hjemmet, fik jeg faktisk opsat, der gør det lettere ved varmeregnskab samt aflæsning. Modellen har en lang række connection possibilities, plus den er i besiddelse af bemærkelsesværdig præcision. I min boligforening er her påbegyndt en renovering af det hele. De almindelige steder som badeværelse plus køkken & fx forbedrede afløbsrør, inkluderer arbejdet her begribeligvis. Dog ændres her derudover noget når det gælder det energimæssige.

Og især derfor er undertegnede positiv i forhold til den forbedrede måler, idet jeg således har vished for, at det altid er en meget eksakt aflæsning. Foreningen vil dertil bruge aflæsningerne, p.g.a. at de udarbejder et fælles regnskab for varme med angivelser af, hvor mange penge jeg og naboerne respektivt skal månedligt skal regne med forud at betale til vores energi- og varmeregnskab, samt derudover skal jeg anvende aflæsningen til mit personlige varmeregnskab. Energimåleren, som jeg fik hængt op i gangen, er modellen: varme- og kølemåler. En lang række plusser omkring denne model ser jeg.

Typen rummer faktisk grænseløs kommunikation. Aflæsning skal foretages på udvalgte datoer af lejlighedens måler. Men, jeg ved det ikke, for sådan skulle jeg ved den, jeg havde før. Hvorvidt den her er godt udviklet i en sådan grad, at energiselskabet evner at lave aflæsningen udefra, er jeg ej bevidst. Vigtigt med aflæsningen, er det i hvert fald.