En dyr fodboldefterskole er ikke særlig svær at opstøve!

Et ophold på fodboldefterskole er, hvad vores datter skal bruge det næstkommende år på… Vi tænker alle, at det er super duper, men jeg må dog alligevel bekende, at dét også kommer til at være meget anderledes. Hun er det allerførste afkom, som tager ud, og vi skal af den årsag vænne os til at hun ik’ længere er en del af vores hverdagspraksis. Det har længe været hendes drøm at blive optaget på en fodbold efterskole, af den årsag, at hun er seriøs med sin fodbold. Hun har på sinde at kunne blive bedre ved at spille meget efterskole fodbold {www.halstedhus.dk/efterskole-fodbold}, af den årsag, at hun besidder et ønske om at spille fodbold proffessionelt… Vi har således valgt hendes efterskole ud fra det kriterium, at det var en fodbold efterskole, der var i stand til at tilbyde godt efterskole fodbold…! Efter rigtig mange timers google søgning, og utallige besøg på forsk. efterskoler, fandt vi frem til en virkelig dygtig fodbold efterskole…

Det mærkes som kolossalt mange år siden! & nu er der pludseligt ikke mange uger til, at hun for en overgang drager hjemmefra… Så vi i familien har jo egentlig haft tid til at forlige os med tanken, men jeg synes stadigvæk, at det bliver nedtur ik´ at sige mit daglige godnat. Men sideløbende hermed er jeg jo enormt ekstatisk på hendes vegne, jeg er på ingen måde usikker på, at hun kommer til at få et super duper år på fodboldefterskole. Jeg gik ligeledes selv på en fodbold efterskole, dengang da jeg var tretten år, & jeg havde et helt igennem fantastisk efterskoleophold..! Mit år på fodbold efterskole er absolut et år, jeg okay hyppigt tænker tilbage på! Så jeg forsøger at huske Christina på, at hun skal huske at sætte pris på efterskoleopholdet, mens hun er der, for på ingen tid, er efterskoleåret forbi… Jeg husker tydeligt, at jeg følte, at det efterskole år gik utrolig hurtigt. Jeg er stolt af, at hun tager sit fodboldtalent alvorligt, så begribeligvis skal hun spille så meget efterskole fodbold som muligt. Det vil uden tvivl gavne hende senere, men samtidig ska’ hun være bevidst om at prioritere de venskaber, som skabes et sådan sted.