El sprøjtepistol, autojet spraying system og forstøver spray er mit og gemalens overraskende samtaleemner til aftensmaden

Gemalen starter i beskæftigelse på en arbejdsplads, som at der afsætter forstøver spray, spraying system, el sprøjtepistol og autojet. Hvad er det tænker nogle af jer læsere sandsynligvis, og netop dette er tilmed reaktionen fra undertegnede. Undertegnede aner sgu ik hvordan el sprøtjepistol, spraying system og autojet fungerer. Hos mig er sådan en forstøver spray noget som at der benyttes til forstøvning af mine blomster på altanen og i vindueskarmen. Hihi. Jeg fatter nok mere, når vi kommer til at han har fri fra indledende dag på jobbet.

Sådan en el sprøjtepistol er fabrikeret til at coate medicin eller ting, til rengøring og desinfektion eller at sprøjtemale. Det er udpræget fabrikker og industrien og lignende virksomheder, som anvender den. Så vidt jeg har forstået. Autojet er så vidt jeg har forstået et spraying system, som kunne blive specielt fremstillet direkte ud fra firmaets ønske. Et spraying system kan indeholde pumper, rør og dyser, og ægtemanden kommer til at supplere med at montere og vedligeholde virksomhedens Autojet spraying system. En spændende arbejdsopgave for ham.

Ja som I sandsynligvis opdager har undertegnede internetsøgt lidt om autojet, el sprøjtepistol, spraying system og forstøver spray så jeg kan forstå min gemals arbejde. Jeg har selv job som sygeplejerske, og Palle har da også viden om sygdom og pleje for at sætte sig ind i mit arbejde.

Det kommer til at være relevant hvorvidt jeg kan snakke med, hans indlende arbejdsdage. Måske meddeler han mig vedr. dette autojet spraying system, forstøver spray til industrifirmaer og ikke altanblomster og hvordan en el sprøjtepistol anvendes. Det er bestemt skønt at min mand scorede sig sit job og jeg kan godt forstå at han ser frem til jobstarten.