Egen virksomhed – få en bogholder fra et vikarbureau til at fikse firmaets regnskab

Som spritny blogskribent brændte jeg hurtigt fingrene på firmaets regnskab. Der var det at veninden oplyste om et vikarbureau hun kendte, hvor det var muligt at få hjælp af en kvalificeret bogholder, som forfærdiger det regnskab hurtigt og nemt. Så kommer du omkring at kæmpe med det alene. Til sådan et regnskab kan bedst lide en bogholder der er hos et vikarbureau i stedet for en freelance bogholder, for der kan jeg være forsikret om, at at jeg får opgaven gennemgået til tiden.

I mit lille få-personers firma er jeg glad for en bogholder tilkaldt fra et vikarbureau til at håndtere det løbende regnskab. Jeg har ikk mine evner inden for matematik og regnskab. Sådan et vikarbureau er bestemt alle pengene værd, for de ekspederer hver eneste gang en fiks bogholder der kan ordne mine udgifter og indtægter. Det er efterhånden tre år siden at jeg startede på at få en bogholder fra et vikarbureau til firmaets regnskab.