Efterskolernes Dag er relevant hvis du vil på efterskole

Det var godt at jeg og min mor drog omkring til Efterskolernes Dag - www.halstedhus.dk/tilmelding/efterskolernes-dag, før jeg træf den endelige beslutning om valget af min efterskole. Jeg var langt mere afklaret omkring, hvaffor en efterskole jeg ville gå på, da jeg kom retur fra Efterskolernes Dag. Jeg skiftede mening på grund af Efterskolernes Dag. Jeg kunne vurdere, at lærere og elever dér lignede mig mere, hvis I forstår.

Det er en god ide at udvælge den rette efterskole før at du skriver dig op. Jeg var længe temmelig meget perpleks vedrørende, hvad for en efterskole jeg ville gå efter. Dér var Efterskolernes Dag min løsning. Ved Efterskolernes Dag har skolerne åbent for nysgerrige, så du og dine forældre kan kigge forbi. Der er rigeligt at se, men skønt vil det være at komme ud og opleve de forskellige skoler og smage på tonen og stemningen.

Efterskolernes Dag er eftermiddag/aften som er temmelig forvirrende. I min familie har vi ik nogen dyt, så vi fik lånt min farbrors gamle bil, så vi kunne nå ud til begge skolerne på samme dag. Jeg opfangede nu godt, at det var den efterskole, jeg ville vælge, dengang jeg var på nummer to efterskole på Efterskolernes Dag.