Efter en kastration kat v. dyrlægevagten Nordsjællandfår Nutte serveret en bid godt hundefoder

Jeg har til alle tider været meget interesseret i alle typer af dyr, & af den grund har jeg både hest, hund & katte. Det er dog ikke alene liv og glade dage, for nogle gange kommer der også ubehagelige ting, som må overkommes – eksempelvis sterilisation kat.

Ovenpå en gang kastration hund er min lille Fluffy ikke helt veltilpas, og af den grund bliver han pylret om med lukullisk hundefoder. Jeg er jo af den mening, at det er så trist, & af den grund ønsker jeg at forkæle mine dyr med en bitte lækkerbid, ovenpå at de har haft en så grufuldt oplevelse.

Hingsten har ligeledes tit helbredsmæssige udfordringer, på trods af, at den selvfølgelig ikke tvinges til kastration hund. Den skal eksempelvis med jævne mellemrum på visit hos dyrlægevagten Nordsjælland, og dette bryder den sig virkelig ej om!

Hestedyrlæge Nordsjælland er heldigvis ekstremt erfaren, men af den årsag er det jo alligevel ikke behageligt. I forbindelse med et besøg hos dyrlæge Nordsjælland må jeg af den grund altid af sted og skaffe en smule lifligt til mine kæledyr. Det er nemlig både der, min yndlingshestepraksis befinder sig, men det er ligeså der, der laves sterilisation hund…

Sådan noget er man uheldigvis nødt til at leve med, når man er dyreven, & det generer mig ikke. Jeg elsker jo mine dyr, og for at være ærlig mener jeg i lige så høj grad selv, at det er lækkert, når jeg endelig får mulighed for at indhandle en smule særligt delikat hundefoder til de nus. Det fornøjer mig i den grad at vide, at de får serveret noget indbydende, som de i sandhed vil kunne lide! Hvis det bare er en gennemsnitlig lørdag får de naturligvis ligeså lækker mad – men det er nu engang noget ganske enestående, når de får serveret en appetitvækkende godbid!