Det bliver tit en bekostelig fornøjelse at få udskiftet sine bilruder

Mange er klar over, hvor dyrt det er at have egen dyt. Du skal faktisk ikke alene betale for bilens forbrug af benzin, som du nogle gange om måneden må ofre penge på – Der forekommer ydermere udgiftsposter som eksempelvis vægtafgift.

De nævnte udgiftsposter kan du planlægge sig ud af, men der er også et antal uforudsete omkostninger, der i en fart kan forpurre bilejerens planlagte budget!

Udskiftning af bilruder som følge af reparation af forrude » autoruder.dk/reparation-eller-ny-forrude, og reparation af stenslag » autoruder.dk/reparation-af-stenslag,, konstituerer en skod udgift, der hverken kan forhindres eller forudses. For det meste er det nemlig ikke som følge af bilføreren, at rudeglasset ramponeres af eksempelvis et stenslag. Reelt kan skaden være forårsaget af eksempelvis en bitte sten, som stammer fra en forankørende. Størstedelen af bilisterne vil allerhelst omgå at skulle punge ud til omkostningerne til en udskiftning af bilruder. Lige netop af denne årsag forsøger de fleste bilister altid at omgå at køre bag lastbiler.

Det er jo faktisk ikke helt uvæsentlige beløb, du må betale. Under sådanne uforudsete omkostninger hører bl.a. reparation af forrude, der tit er lig med at bilruden må udskiftes. Dette vil sige, at mekanikeren som følge af reparationen af forrude må bortskaffe glasset fuldkomment & erstatte m. noget splinternyt!