Dengang da jeg rejste på efterskole i 8 klasse var jeg super lykkelig!

I skolen har vores søn ik’ følt sig ved godt mod..! Der har været en negativ gruppedynamik. & desværre oplevet mobning! Det har bare gjort ondt på mig… Jeg har været ulykkelig, & dét har han uden tvivl ligeledes været. Vi har i eftermiddags FINALLY opdaget en løsning på problemstillingen… Vi har bestemt, at han skal på efterskole i 8 klasse…! Det er om mindre end et år, så han ska ikke holde ud så længe endnu! Vi er alle meget glade for vores gode ide. Oprindeligt var det vores lille spirrevip, der opdagede efterskole 8. klasse. & vi var glade for forslaget, da han indviede os i det, for snart tretten måneder siden… Jeg har virkelig kun hørt positive ting om at tage på efterskole i 8 klasse, så jeg er ej spor bekymret… Jeg er helt overbevist om, at det bliver en ovenud god oplevelse for ham…

Vi har helt ærligt dét luksus-problem, at vi ik kan beslutte, hvilken efter-skole, vi skal sende ham på… Der er mange efterskoler, & jeg har forsøgt at skabe mig det gyldne overblik, men jeg føler virkelig, at det er svært. Så jeg beder til, at i kærlige bloggere har lyst til at bistå mig med at opspore en kompetent efterskole 8 klasse… Jeg har fået fortalt, at det i hvert fald ik er alle former for skoler, som kan offerere undervisning i vores lille søns aldersgruppe, så glem ik, at det jo ska’ være en efterskole 8 klasse. Grundlæggende beder vi til at kunne finde frem til en efterskole 8 klasse, som tilbyder stafetundervisning! Det elsker han mere end noget andet, & dét har hjulpet ham kodylt meget, hvis han har været ked af det. Derfor er det et krav, at han kan fortsætte med at forbedre sig…