De prægtige blomsterbede blev lavet af pallerammer

Det mest fordelagtige når man benytter pallerammer » www.jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=41&menu_nbr=27, til blomsterbede er, at de kan placeres holdbart på hinanden, hvilket giver det resultat, at dit højbed egentlig kan blive så højt, du har behov for. Det forhøjer varmen omkring urterne, løfter rødderne bort fra blyforurenet jord, og giver en komfortabel højde at arbejde i. Sædvanligvis bliver pallerammer måske ikke en ting, folk plejer at sammenstille med haven, men pallerammerne er i realiteten meget gode til formålet! Pallerammer er oftest produceret af meget dårligt plus ubehandlet træ, hvorfor de ej bør være i direkte kontakt med jorden, må man blot erindre. Afskærme kontaktfladen med stof kan man eventuelt.

At pallerammer besidder en temmelig fin størrelse til mellemstore bede med lyng og krydderurter tænker jeg selv, men størstedelen, føler evt., at pallerammer virker for lille en størrelse. Pallerammer er lykkeligvis billige, så dersom man fortryder, at man har fremstillet et blomsterbed med dem, er det heldigt nok ej de store lønninger, der gik tabt. Pallerammer benyttes sædvanligvis til nemmere at kunne stable sager på normale paller, samt de er problemfrie snildt at skille ad, hvis rammerne ej benyttes. En anden fordel ved at benytte pallerammer til at være højbede er, at rammerne har en praktisk bredde. Det mest brugbare tip er eventuelt, at man bare bør forsøge sig frem.

Ønsker du at eje praktiske urtehaver, på grund af, at du er havemenneske? Præcis på hvilket sæt, den type urtehaver kan opføres, er det måske vanskeligt for dig at få at vide i den situation. Jeg kan give et hurtigt svar – pallerammer.