De gange vi rejser fra Aalborg er vi sikret god service!

Når det kommer til mig, har jeg evig og altid næret stærke følelser for at udforske jorden. Derfor kan jeg absolut vedkende mig dét gamle ordheld: at rejse er at leve. Jeg er jævnligt væk i længere tid, i de tilfælde, at jeg tager afsted på en af de såkaldte langtidsrejser (www.samson-travel.dk/rejsetyper/langtidsferie). Jeg forbereder til hver en tid mine ferierejser (www.samson-travel.dk/forside) sådan, at jeg ser mest muligt. Hvilket leder til, at mit dagsprogram kontinuerligt er propfyldt, af den grund, at jeg har i sinde at nå at se så meget som er realiserbart. De gange hele familien rejser fra Aalborg (www.samson-travel.dk/rejsetyper/rejser-fra-aalborg) og rejser til USA f.eks., kan jeg mærke allerede aftenen før, at jeg har sommerfugle i maven! Og hele starten med at arrangere og købe sine langtidsrejser er helt fremragende… Jeg ønsker af den grund evig og altid at anskaffe vores ferierejser i rimelig tid, af den grund, at således har jeg mange måneder, hvor jeg kan se frem til alle de super prøvelser, som snart går mig i møde…

I løbet af mit liv har jeg været begunstiget med at besøge adskillige for mig ukendte kontinenter. Mit øjemed er at nå at frekventere samtlige af verdens kulturer. Og jeg agter at fortsætte med at rejse jorden tynd, lige indtil kroppen ikke kan klare mosten. Dét er bekvemmeligt, de gange børnene og jeg rejser fra Aalborg og rejser til USA for eksempel, hvilket kan forklares med, at lufthavnen er bygget i gåafstand fra mit hjem. Så plejer jeg at tage af sted i god tid, inden flyet skal afgå, for der eksisterer ikke noget mere ærgerligt end at komme for sent. Når man eks. rejser til USA & rejser fra Aalborg lufthavn, er jeg vidende om, at man er nødsaget til at være der mindst nogen timer før. Jeg har været en del af utallige langtidsrejser, at jeg er bekendt med fremgangsmåderne detaljeret. Jeg er så kløgtig til at navigere i denne verden, hvilket skyldes, at jeg har været på flere ferierejser, af den grund er jeg altid vidende om, hvad som jeg kan forvente at møde i en lufthavn. Mit næste eventyr venter lige rundt om hjørnet, når vi nok engang rejser til USA. Denne rejse er i selskab med hele den pukkelryggede familie, vi rejser fra Aalborg lufthavn i sommerferien.