Brormand skal jobbe med gummilister, gas cylinder, stroppe & lister

Min søde storebror har fået arbejde, hvor han skal beskæftige sig med stropper » www.sindby.dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/hardware/gummistropper,, lister » www.sindby.dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter/u-lister-m-boerster,, gas cylinder og gummilister » www.sindby.dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter,. formoder, så kender undertegnede ikke noget som helst til gas cylinder, lister, stropper og gummilister. Og dog … stropper ka’ eksempelvis være anbragt i bybussen, som vi passagerer kan holde fast i, eller i mit overtøj, så jeg kan hænge den op. Og gummilister associerer jeg med at sådan nogle lister i f.eks. brusekabinen.

Lister, gas cylinder, gummilister og stropper som virkeområde er derfor nyt for hans søster. Storebror og jeg hyggesludrer tit jobrelateret, så lillesøster her ser frem til, hvad Frederik efter jobstarten vil berette vedrørende gas cylinder, stropper, gummilister og lister.

En gas cylinder kan såvel anvendes til kontorstole, drivhuse og køkkenlåger, beretter storebror. Lillesøster her har måske ikk rigtig forstået hvad sådan en gas cylinder kan pånær at du som måske en fjeder. Stropper af gummi har jeg hørt kan anvendes til presenninger, lastbiler og trailere.