Benzinpumpe, håndpumpe eller dieseltank? Køb hos en kompetent forhandler

Lidt råd om køb af dieseltank , http://cogetil.dk/da-DK/Dieseltank-Dieselpumpe.aspx,

Du skal nok få én dieseltank, der passer til alle dine behov, hvis du finder den fra ny. De kan anskaffes i både plast og stål og i mange størrelser og farver. Overvej at vælge en dieseltank i plast. Den vejer mindre og derfor lettere at flytte rundt på. Den ruster ikke, og så opstår der ikke så meget kondens inde i tanken.

Brug for en håndpumpe , http://cogetil.dk/da-DK/Haandpumpe-Dieselslange.aspx, ?

Brug for en håndpumpe til petroleum, smørreolie, diesel mm. Du kan ekselpemvis finde pumper, der matcher til diesel, benzin, olie, kølervæske og smøreolie. De kan skaffes, så de macther til forskellige størrelser tromler. De kommer med og uden slange, og de giver forskellige ml. per pumpeslag. Snak med en god forhandler, hvis du ikke er sikker på, hvilken håndpumpe du skal bruge. Ved behov, kan du for eksempel få en håndpumpe, der kan fastskrues direkte på tønden. Du kan også anvende en håndpumpe, når du fylder benzin på din båd og ikke gider at slæbe på 25 liters dunke og undgå at hælde en ekstra liter ud , fordi du ikke registrerer hurtigt nok, at tanken er fud. Med en håndpumpe slipper du endvidere for gnister og el. Dét skal jeg for gulds skyld ikke have noget at gøre med i nærheden af brændstof!

Brug for en ny benzinpumpe , http://cogetil.dk/da-DK/Benzinpumpe-Oliepumpe.aspx#81, til din bil?

En benzinpumpe sidder i din bil, og den bruger du til at tanke bilen med. Skal du anskaffe dig en benzinpumpe, kan de findes i uande størrelser inklusive en universalmodel. Hvad skal en ny benzimpumpe bruges til, tænker du måske. Jo, benzinpumpen giver ekselpemvis din dyt langt flere kræfter. Se, det er jo ikke tosset. Husk at der er penge at spare, hvis du køber din benzinpumpe online.