Belyse fladstråledyse, dyseberegner, dyser og fuldkegledyse

Efter mange jobansøgninger har nyuddannede mig scoret mig et fuldtidsjob. Firmaet leverer dyseberegner, fladstråledyse, fuldkegledyse og dyser til bilvaskerier, produktionsvirksomheder samt firmaer som kører med kassevask, støvbekæmpelse eller filtervask. Ik noget, undertegnede ved mest om – som I sikkert husker så forfattede jeg omkring arbejdspladsens deling af viden, mens jeg læste cand merc comm på Copenhagen Business School. Men et arbejde et et arbejde, jeg har fået søde kolleger og jeg får lov til at arbejde med direct mails, nyhedsbreve, hjemmeside og tekst vedr. dyser, fuldkegledyse, fladstråledyse og dyseberegner, som jeg hurtigt bliver forstår mere og mere.

At jeg skulle arbejde med fuldkegledyse, dyseberegner, dyser og fladstråledyse, regnede jeg ikke med i månederne efter at jeg færdiggjorde kandidatuddannelsen. Men at have arbejde hos en af DK’s mest betydningsfulde sælgere af fuldkegledyse, dyser, fladstråledyse og dyseberegner samt at være bevidst om, at kunderne får sig nogle rigtig gode, solide dyser, gør mig stolt. Produktet er pålidelige, så med mig som ansat ska’ virksomhedens dyser, dyseberegner, fladstråledyse og fuldkegledyse sørme lanceres med mere fokus.

Efter 2-3 uger kender jeg, hvordan fuldkegledyse, dyser, dyseberegner og fladstråledyse kan bruges når det kommer til vask af transportbånd, bilvask, skylning af diverse emner og gasvaskning. Ego lærer nyt om dyseberegner, fladstråledyse, dyser og fuldkegledyse ligesom jeg har det godt blandt mine kolleger og at arbejdspladsen har flextid. Så jeg tror at det kan gå hen og blive undertegnedes ubetingede drømmejob at kommunikere vedrørende fuldkegledyse, dyser, fladstråledyse og dyseberegner, og få det til at sælge.