At vælge mellem trægulv, laminatgulv, parketgulv og gulvtæpper?

I vores blivende forehavende med huset med at bygge om og restaurere vores gamle villa står vi om kort tid over for valget af gulve. Umiddelbart ville vi nok vælge et flot trægulv » http://gulvlageret.dk/traegulve-1/,, men så kan man både udvælge et småpebret parketgulv, et mere prisvenligt laminatgulv » http://gulvlageret.dk/laminatgulve-12/gulvlagerets-billige-laminatgulv-99/,, og hvorvidt jeg og manden eksempelvis går efter gulvtæpper » http://gulvlageret.dk/taepper-13/danfloor-103/, ved sengen, eller om det er for upraktisk.

Med vores husprojekt får vi lært det meste helt fra grunden. Før min mand og jeg var kommet til at vælge gulve, der tænkte vi blot trægulv hvilket min mand og jeg har været enstemmige om. Men et trægulv er tilsyneladende ik kun et trægulv. Akkenej trægulve fås som laminatgulv, parketgulv eller som et holdbart trægulv i imponerende stykker, hvilket vi nok ikke finder finanser til..

Vi ku’ kaste vores kærlighed på et mere moderne gulv og forbinde det rå med uldne gulvtæpper. Gulvtæpper er muligvis ikk’ík’ specielt håndterbart, når nu vi gerne vil have en sød hund. Man kan samtidig diskutere at gulvtæpper er dejligt hvor vi sover.

Vi er samstemmende om at parketgulv lagt i skråt mønster syner rigtig smukt og vidst samtidig dyrebart. Men derimod har parketgulv en mere langvarig slidstyrke som du kan afhøvle på ofte. Mange gange slibning kan vi nok ikk så nemt hvis man har laminatgulv, der desuden syner en smule forloren at se på. Til gengæld er det muligt at placere et laminatgulv direkte på det allerede liggende gulv og denne gulvtype behøver ikk behandling af overfladen. Desuden er et styks laminatgulv let at bibeholde.