At gå efter book livemusik eller book standup – Undertegnede er ansvarlig for book underholdning ved bookingbureau

Et par uger siden valgte jeg at være en del af udvalget for fest for vores fremtidige fest på mit arbejde. Efter det 1. møde havde jeg fået tildelt pligt til at opsøge et bookingbureau der vil fremfinde et indslag, som ska’ fornøje medarbejderne i løbet af aftenen. I dagtimerne har vi sportstema, mens programmet om aftenen står på ”book underholdning” af af grin og sjov fra et bookingbureau. Nu må jeg beslutte mig.

Når det gælder book underholdning, så forhører jeg andre i udvalget. Mine kolleger vælger book livemusik, og andre foretrækker book standup. Undertegnede indbød de øvrige medlemmer afstemme om book livemusik eller book standup og I har måske allerede gættet det. I festudvalget er vi 9 og naturligvis ligger der 4 stemmer på book standup og fire stemmer på book livemusik. Med dette i mente må jeg på egen hånd træffe valget når jeg kontakter det bookingbureau, jeg som ser professionelt ud.

Gud ske lov findes der ikk nogen, som har en mega udpræget overbevisning om book underholdning. Måske kommer det an på, hvilke bands eller standuppere dette bookingbureau beskriver som at der er ubeskæftiget den angivne dag. Selvfølgelig tillige hvad book underholdning af standup kontra livemusik skal koste.