Angående at detektere en efterskole Midtjylland der matcher sønnikes fritidsinteresser

I de her dage går efterskolesnakken raskt. Mit ældste barn vil gerne afsted´, og som forældre støtter vi ham. Dette gælder især hvis min søn vælger en efterskole Midtjylland - http://www.kongenshusefterskole.dk/om-skolen/mer-einformation/efterskole-i-midtjylland-med-design-musik-og-sport.html – , og ikk alt for langt fra os. Jeg selekterer ærligt talt en efterskole Midtjylland over fx en skole i København.

En af min drengs bedste kammrater skal ligeledes på efterskole Midtjylland eller Nordjylland. De 2 unge mænd er begge interesserede i programmering og teknik, men de to venner ved ik 100 procent hvorvidt de to foretrækker at følges på efterskole midtjylland sammen. Selvfølgelig er det sikkert at være to den første uge, men på den anden side er de to drenge anbefalet at kaste sig ud i at tage på enehånd afsted på efterskole Midtjylland så de virkelig får mulighed for at få nye venner.

Drengen holder af programmering, ernæring og fitness. Ældstebarnet vil gerne starte til boksning, drømmer om at være med til den der robotbygningskonkurrence og har interesse i motion og mad. Så et stk efterskole Midtjylland, hvor min søn får tid til at arbejde med interessen for teknik og træning skal den ældste og jeg til at finde.