Algebehandling af tag – for øjeblikket googler vi på billige priser på introduktionstilbud

Vi mener, at ganske mange der bor i parcelmus har vrøvl i forb. med grønne alger. Os selv iberegnet. Derfor må vores teglsten have én habil algebehandling - alge-stop.dk/algebehandling – . Undertegnede mente ej, at det var farligt for tagbelægningen, men forleden illustrerede min arbejdspartner mig, at de er præcis som en svamp på vores tagbelægning og suger fugtighed. Fugten siver på sigt ind i opbygningen og konen og jeg kan få sprængninger når det bliver frostvejr og skidt fugtighed. Tjaeh at ende med en beskadiget tagbelægning som følge af, at jeg og fruen ikke tog os sammen for at udslette de alger, det er sgu for åndssvagt. Efter vinteren når frosten er ovre, vil konen og jeg derfor i gang med algebehandling af tagbelægningen. Bodil og jeg er faktisk forvirrede over, om vi to gider at ordne arbejdet uden prof. hjælp. Jeg kan forstå på forskellige debatfora, at de fleste tvivler på, den ypperste facon til at gribe arbejdet an, – folkene diskuterer, fordele ved at afvaske tagbelægningen vha podernes super shooter vandpistoler. Diskussionen virker ret fjoget. Naturligvis har jeg absolut andet jeg hellere vil ofre opsparingen på, men vi gider ikke, en rengøring, der vil vare i dagevis. Og undertegnede er faktisk heller ikke pjattet med idéen om at rende rundt på tagkonstruktionen og klaske det i drøj sæbeprodukt – eller hvad du nu bruger angående algebehandling. Undertegnede skønner, det er en ting som nok skal betale sig at få en prof. algebehandling. Næste punkt vil blive at samle 2-3 spændende slagtilbud og derefter starte på.